industriële schilderwerken


Industriële schilderwerken Knesselare BVBA Peter Verstuyf.
BVBA Peter Verstuyf in Knesselare is uw partner voor al uw industriële schilderwerken in nieuwbouw en renovatie. Welke werken voeren wij uit. Wij brengen diverse verfsystemen aan op gebouwen en constructies. Traditionele verven zoals alkyd epoxy polyurethaan en zinkfosfaat. Coatings op verschillende laagdiktes in maritieme industriële en chemische omgevingen. Brandwerende coatings tot RF 2 met certificaat. Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie waarvoor we telkens specifieke werkzaamheden uitvoeren.
O.I.L. NV Oplossingen op maat Industrile schilderwerken.
nv kan zo een oplossing bieden voor een langdurige conservering of tegemoetkomen aan esthetische verwachtingen.
Over ICC ICC.
Onze vakmensen garanderen een onberispelijk resultaat voor al uw kleine of grotere schilderwerken. Binnen of buitenwerk we beschikken over de nodige uitrusting en expertise om alle schilderwerken voor zowel de privé als de openbare sector te realiseren rekening houdend met de tijdslimiet het budget en de geldende normen en voorschriften. Hebben uw machines of installaties nood aan een onderhoudsbeurt? De professionals van ICC voeren uw industriële onderhoudswerken zorgvuldig en snel uit zodat uw productieproces zo weinig mogelijk hinder ondervindt.
Industrieel schilder VDAB.
Je behandelt het oppervlak van meestal metalen industriële constructies om deze maximaal tegen vroegtijdige degradatie of corrosie te beschermen. Je verfraait de behandelde constructies met een eindlaag. Je komt er meer over te weten in dit filmpje. Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder. Beroepenfiche van het beroep industrieel schilder. Filmpje over de opleiding industrieel schilder. Vacatures in de VDAB-databank op dit ogenblik. Beroepsopleidingen voor het vakgebied afwerking bouw. Terug naar de beroepenfilms. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Loopbaanbegeleiding is voor iedereen.
IRIS Voorstelling.
De IRIS Group is een geheel op familiekapitaal drijvende Belgische onderneming ontstaan uit de Entreprises IRIS die in 1946 werden gesticht en hun activiteiten hoofdzakelijk toespitsten op industriële schilderwerken ANTICORROSION. In de decennia die volgden breidde de onderneming haar serviceportefeuille uit met schoonmaakactiviteiten Cleaning multi-technische diensten Building en onderhoud van groene zones Greencare. Het beeld van de groep is sterk veranderd de afgelopen 15 jaar zo steeg de omzet van 40 miljoen naar 115 miljoen. Oorspronkelijk een bedrijf in schilderwerken is IRIS geëvolueerd naar een multidisciplinaire groep. Het filiaal CLEANING is van de 10de naar de 4de plaats gestegen in zijn sector en de cel ANTICORROSIE behoudt zijn leiderschap in België.
Industrieel Schilderen Aras Company.
OP WIE REKENT U VOOR INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN. Wij voeren industriële schilderwerken uit mét garantie. In tegenstelling tot decoratieve schilderwerken is esthetiek bij industriële schilderwerken helemaal niet de voornaamste doelstelling. Het is de bescherming tegen corrosie die telt. Om een duurzame roestbescherming te garanderen is precies vakwerk en expertise een absolute vereiste. Bij het aanbrengen van een laagje beschermende verf of protective coating op staal komt namelijk heel wat techniciteit kijken. Vooraleer de industriële schilders van Aras Company aan de slag gaan wordt er dus eerst heel wat research verricht en we werken ook enkel met protective coatings van topkwaliteit.
PIC reno-decor Industriële schilderwerken Houd uw staalwerk vrij van roest.
Waterdicht maken en isoleren. Waterdicht maken van parkings. Houd uw staalwerk vrij van roest. Bij stalen constructies buizen en kranen is roest een gevaarlijke vijand die ervoor kan zorgen dat uw faciliteiten of materialen hun stevigheid verliezen. PIC reno-decor is dé specialist die ervoor zorgt dat uw staalwerk opnieuw gezond wordt. Welke oppervlakten kunnen we aan? PIC reno-decor straalt alle roest vuil en oude verflagen af zodat de ondergrond blank en proper is voor een ideale hechting. Daarna schilderen we alles opnieuw met een beschermende verflaag voor een duurzaam resultaat.
Industriële schilderwerken.
Voordelen bovenop het loon.
Industriële schilderwerken Antwerpen Mac Industrial.
MAC Industrial een palet aan schilderwerken en straalwerken. MAC Industrial biedt u met meer dan 25 jaar ervaring altijd een oplossing op maat voor industriële schilderwerken en straalwerken. Dankzij ons respect voor veiligheid milieu en kwaliteit beschikken we over een VCA-certificering. De straal en schilderwerken van MAC Industrial verhogen de levensduur van uw machines en installaties. Met speciale coatings en verven maken we ze anticorrosief brandwerend en resistent tegen zuren chemicaliën en schimmels. Maar natuurlijk frist alles er ook enorm van op!
Industriële schilderwerken Kapellen Antwerpen Xervon Xervon Kapellen Industriële schilderwerken.
Manueel schilderen en rollen. Fireproofings Chartek Pittchar Steelguard. data-cycle-prevprevControl_3694372 data-cycle-nextnextControl_3694372 data-cycle-center-horztrue data-cycle-slides div.slidepart data-cycle-slide-classslidepart data-allow-wraptrue data-cycle-logfalse data-cycle-timeout4000 data-cycle-speed1000 data-cycle-auto-heightfalse styleheight 230px. Uw expert in industriële schilderwerken! Ga naar je Mobile MS. Leo Baekelandstraat 5 2950 Kapellen. 03 660 15 30. 03 660 15 65. designed by met MySite.
Industrêle schilderwerken Socoi.
In een tijdspanne van 15 jaar is SOCOI uitgegroeid tot een toonaangevend industrieel schildersbedrijf in België. Doorheen de jaren hebben wij een uitgebreide kennis en expertise opgebouwd op het vlak van industriële schilderwerken. Onze ervaren teams onder leiding van een dynamisch kader zorgen voor een succesvolle uitvoering van uw toekomstige projecten. Heeft u een gevarieerde opdracht? Wij beschikken over een veelzijdig dienstenaanbod binnen de industriële schilderwerken. Daarnaast kunnen we u met de afdelingen steigerbouw interieur schilderwerken en onze specialisatie in metaalherstellingen totaalpakketten aanbieden. Voortdurende investeringen zorgen ervoor dat SOCOI. onafhankelijk van toeleveranciers reageert en zich voor u flexibel en voordelig opstelt bij het uitvoeren van complexe opdrachten.
Industriële straal en schilderwerken Group Suerickx.
Wij werken bij een shutdown 24 uur op 24 voor een minimale downtime. Industriële schilderwerken met APAC-certificaat uitgereikt door Vinçotte. Elke schilder is BCCA-gecertificeerd voor industriële schilderwerken. Onze groeicijfers in de industriële sector. Bekijk al onze cases. Group Suerickx wordt één! Partner van Corrosion Control Technology Alliance. Wij blijven open tijdens het bouwverlof! Veiligheidsdag 2016 Meer nieuws. Momenteel geen vacatures beschikbaar. Altijd vlakbij onze klanten. T 32 014 24 88 24.

Contacteer ons

goedkope schilders
Schilder Vacature
para schilderwerken
de schilder
myncke decor
goedkope schilder
industriële schilderwerken
richtprijzen schilderwerk
richtprijzen schilderwerken
schilder zoeken