schilder en decoratiewerken


BP decor / schilder en decoratiewerken.
Schilder en behangwerken interieur. Volg ons ook op. bpdecor.be Doornzeelsestraat 58a 9940 Evergem Kleine Nest Oost.
Pilaert Bob en Zoon Schilder en decoratie werken.
Twintig jaar later kwam zijn zoon Frederik in het bedrijf werken. De lange ervaring van Bob en het dynamisme van Frederik zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt afgewerkt. Door de brede waaier aan vakkennis en het grote aanbod materialen kan Pilaert Bob en Zn uw project ten volle steunen. toepassing van de modernste schilder en decoratietechnieken.
WASE RENOVATIE Schilder en Decoratiewerken Diensten WASE RENOVATIE.
Voor het aanbrengen van vliesbehang waar nodig kunnen wij naden van gipskartonwanden uitplamuren repareren wij de pleisterwerken en kroonlijsten. Ook het reinigen en/of schilderen van gevels behoort tot de mogelijkheden ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Ons vakmanschap gecombineerd met een gemotiveerde aanpak en oog voor detail garanderen u de ideale afwerking van muren en plafonds.
Kwast schilder-en decoratiewerken.
Kwast. Schilder en decoratiewerken
Kristof Deleersnijder Schilder en Decoratiewerken Zulte Schilders.
Klik voor telefoon Telefoon 09/388 44 25. Klik voor fax Fax 09/388 44 25. Klik voor GSM GSM 0475/52 88 06. Kristof Deleersnijder is in 1988 als schilder begonnen. Al gauw startte hij zijn eigen bedrijf en kwamen ervaren schilders in dienst. We gebruiken steeds kwaliteitsprodukten zoals Trimetal Boss Sigma. Zowel binnen als buitenschilderwerken worden met grootste zorg uitgevoerd meestal in particuliere woningen of appartementen. De wensen van de klant worden ter plaatse besproken zodat een correcte offerte opgemaakt kan worden gevolgd door een strikte planningsafspraak. Kristof wenst steeds op de werf aanwezig te zijn tijdens de uitvoeringsfase. Zijn oog voor detail en afwerking restulteert in perfectie.
DEVODECO Deerlijk Schilder en Decoratiewerken.
Devodeco schilder en decoratiewerken uit Deerlijk olv Wannes Devos contacteer me vrijblijvend info@devodeco.be www.devodeco.be.
Schilderwerken Decoratiewerken Antwerpen. www.edgar-deco.be.
Muurstickers fotobehang en magnetische wandbekleding. Klik hier voor de voorwaarden. Schilderwerken Decoratiewerken Antwerpen Edgar Gevorgyan 2016-08-02T2034160000. Een echte belevenis begint met sfeervol wonen! Schilderwerken kleuradvies behangwerken kinderkamer decoratie of raamdecoratie? Fijne en verzorgde schilder en decoratiewerken waar u plezier aan zult beleven. Bij Edgar Deco bent U op het juiste adres! Vraag nu geheel vrijblijvend Uw gratis offerte aan! Raadpleeg ook ons professioneel kleur en interieuradvies! Edgar Deco staat open voor allerlei vragen en uitdagingen! Vraag nu je gratis offerte aan. Oog voor Detail Kwaliteit en Creativiteit! Edgar Deco is een jong dynamisch schilder en decoratiebedrijf dat veel belang hecht aan ODKC.
Baltens schilderwerken en decoratiewerken Schildersbedrijf en gespecialiseerd verfwinkel te Brugge Schilders Brugge Oostkamp Damme Jabbeke Zedelgem Beernem Oostende Knokke en Blankenberge.
U kan bij ons terecht voor totaaloplossingen van al uw binnen en buitenschilderwerken en het plaatsen van behang en vloerbekleding. Ervaring vakmanschap en kennis van recente schilder en decoratietechnieken zorgen voor een uitstekend resultaat. Als schildersbedrijf beschikken wij over een uitgebreide gespecialiseerde verf en decoratie winkel. Ons winkelaanbod omvat naast een breed assortiment verf diverse soorten muur en vloerbekleding en een ruime keuze aan gordijnstoffen en raamdecoratie.
Schilder en decoratiewerken.
Als specialist in binnenschilderwerken wandafwerking / plafondafwerking en vloerbekleding creëert Abbico-Services de door u gewenste uitstraling van uw interieur. Daarbij beperken wij ons niet alleen tot het uitvoeren van de schilder en decoratiewerkzaamheden maar zijn wij u ook van dienst met een professioneel en persoonlijk kleuradvies van onze kleurconsulente. Samen met u kijkt zij graag naar de mogelijkheden om te komen tot de stijl en sfeer die u wenst. Perfecte afwerking van ieder interieur. Abbico-Services is specialist in schilderwerken voor zowel particulieren als bedrijven. Een oud herenhuis een moderne woning of een kantoorpand wordent door ons geheel of gedeeltelijk aangepakt en opgefrist.
Van Meerbeeck Schilder en decoratiewerken.
De opvolging begon te trappelen in 1993 was het de beurt aan de derde generatie. Om te blijven groeien en onze klanten een goede service te blijven garanderen richtte we in 1996 een filiaal op in Leuven. Later volgde nog een filiaal in Gent zodat we ook bereikbaar zijn voor Oost en West-Vlaanderen. In 2009 was Van Meerbeeck klaar voor een volgende stap. Onze dynamische KMO kreeg een nieuw onderkomen in Kraainem en de realisatie van een nieuwe bedrijfsafdeling VM-Projects. Deze nieuwe afdeling moet ons instaat stellen om unieke renovaties te realiseren en dit in samenwerking met onze klanten.
Schilder en decoratiewerken Rik Allary-Casier BVBA Welkom.
3 generaties op rij van links naar rechts. Urbain Allary Rik Allary en Wim Allary. In 1995 heb ik Rik Allary de zaak verdergezet die mijn vader Urbain Allary reeds vele jaren heeft uitgebaat. Sinds 2010 heeft zoon Wim zijn intrede gedaan in het bedrijf en is hierdoor de 3de generatie.
De Schutter Zoon Schilder en decoratiewerken Tel. 051/725186.
BE 0439 645 669. Dé schilder met meerwaarde. Creatief en technisch advies. De nieuwste decoratieve technieken.

Contacteer ons

schilders brugge
schildersbedrijf Antwerpen
schilderwerken brussel
schildersbedrijf gent
de medts schilderwerken
schilderwerken vlaams brabant
schilder en decoratiewerken
schilders vacatures
schilder aalst
schildersbedrijf rotterdam