schilder zoekt werk


Schilder decorateur VDAB.
Zoek op deze site. Zoek op deze site. Zoek een job. Zoek een opleiding. Werken en leren. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Geïnteresseerd in dit beroep?
Schilderen? Schilder gezocht? SCHILDERS? verven? SCHILDER klusjobs.be.
Schilderwerken leefruimte Wij zoeken mensen om onze leefruimte te schilderen. Dit is de woonkamer keuken. Het is 1 open ruimte. schilder ik ben een schilder met ervaring ik werk proper.email me zal prijs te bespreken. 1 2 3 4 5.
Een klus voor de schilder?
Klusbedrijf met goede referentie voor grote en kleine werken renovatie badkamer aanleggen terras of opritten installeren keukens afwerking en behangwerken altijd zeer goed en netjes afgewerkt. Facility Rescue Services. Renovaties geheel of gedeeltelijk facilitaire dienstverlening inrichitngen. Schildersbedrijf zelfstandig schilder Werk voor particulieren en ondernemingen, vrije beroepen en in onderaanneming.
Schilder-vacatures december 2017 Indeed.nl.
Dit is zeer nauwkeurig en kwalitatief werk. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Schavicast B.V. Vacatures in Stellendam. Lees meer over werken bij Schavicast B.v. Schilder Dagelijks Onderhoud. Van Wijk Vastgoedonderhoud B.V. Wanneer je ons team komt versterken hou je je met name bezig met diverse schilder werkzaamheden in mutatie onderhoud en klachtenafhandeling. 11 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Van Wijk Vastgoedonderhoud B.V. Vacatures in Zeist. IMMO Onderhoud B.V. 1.900 2.300 per maand. Diemen zoekt naar een zelfstandige fulltime Allround schilder.
Schilder vacatures Simply Hired.
Industrieel schilder in de late shift vacatures. Industrieel schilder in de late shift vacatures in Mechelen. vacatures in Mechelen. Facilitair medewerker campus Gent. Taakinhoud De opdracht van de facilitair medewerker is gevarieerd en houdt de volgende taken in: vervoersopdrachten; klaarzetten van lokalen; onderhoud. Facilitair medewerker campus Gent vacatures. Facilitair medewerker campus Gent vacatures in Gent. vacatures in Gent. Event organizer gezocht voor creatief event in januari. PaintFest BV Antwerpen stad. Onze events brengen mensen samen en geven ze de kans om te schilderen, drinken en lachen in een sociale omgeving, terwijl een ervaren kunstenaar ze door de. PaintFest BV vacatures. Event organizer gezocht voor creatief event in januari vacatures. Event organizer gezocht voor creatief event in januari vacatures in Antwerpen stad. vacatures in Antwerpen stad. Een polyvalent arbeider m/v. Gemeente Vorst Vorst. De vakgebieden zoals elektriciteit, schilderen, loodgieterij, sanitair, schrijnwerkerij; De gemeente Vorst zoekt een polyvalent arbeider m/v.
Schilder jobs in België Careerjet.be.
Voor een firma regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een ervaren schilder M/V. Je hebt minimum 2 à 3jaar ervaring als schilder en communicatief ingesteld: je werkt in opdracht van je klanten en probeert hen tevreden te stellen Minimum 3jaar ervaring als schilder bij particulieren. Construct Geel zoekt dringend gemotiveerde industrieel schilders m/v.
Zoekt u een schilder in Gent? Contacteer Martledeco. Schilderwerken Martledeco.
Bent u op zoek naar een professionele schilder in Gent? Doe een beroep op schildersbedrijf Martlédeco voor uw schilderwerken in Gent. Elke dag zijn meer dan 40 mensen voor ons aan het werk bij particulieren en bedrijven. Martlédeco staat al meer dan 15 jaar garant voor kwaliteit als schilder in Gent.
Professionele schilderwerken voor binnen en buiten door Jos Surinx uit Limburg.
Schilder gezocht in de omgeving van Limburg? Wij zijn de schilder uit Bilzen die u zoekt! Wij staan klaar voor al uw projecten in binnen en buitenschilderwerk. Voorafgaand kan u bij ons ook terecht voor al u uw pleisterwerken en G yprocwerken.
Schilder Melle-Gontrode Schilderwerken Willems-Cnockaert.
U zoekt een schilder in Melle? Een schilder met ruim 85 jaar ervaring. Bent u op zoek naar een professionele schilder voor uw uit te voeren werken in Melle of Gontrode? Dan kan u steeds beroep doen op de ervaring en het vakmanschap van Schilderwerken Willems-Cnockaert.
Zelfstandig Schilder jobs in België Careerjet.be.
Vakkennis: Wel heb je enigszins affiniteit opgebouwd in de bouwsector en bezit je over schilder capaciteiten. Schilder voor mooie renovatieprojecten M/V. Voor onze klant gespecialiseerd in de volledige afwerking en renovaties van woningen zijn wij op zoek naar een schilder. een teamplayer, maar dat je indien nodig ook zelfstandig je werk kan uitvoeren.
De Medts zoekt industriële schilders Made in Antwerpen.
Bij het schilderbedrijf De Medts kun je je nog altijd aanmelden voor openstaande vacatures. De Medts zoekt dringend industriële schilders, betonherstellers en werfleiders. Het bedrijf uit Merksem heeft het niet makkelijk om geschikt personeel te vinden. Het orderboek van de onderneming zit ondertussen nog zeker drie jaar vol. Het beroep van industriële schilder is een heus knelpuntberoep. De Medts werkt met zijn verschillende dochtervennootschappen vooral voor grote havenbedrijven, Elia, Electrabel, Infrabel en andere industriële groepen. Het gaat erom de installaties oppervlaktebehandelingen te geven, coatings, brandwerende beschermingslagen enz. De Medts heeft werk zat maar slaagt er maar moeilijk in om zijn personeelsbestand op peil te houden.
Emplois: Schilder janvier 2018 Indeed.com.
Min 5 jaar praktijkervaring als residentieel schilder. Als residentieel schilder zal je samen met je team op verschillende locaties. Schilders Gezocht voor nieuwe Franchiseformule. Europaintters Anvers ville. 2200, 3050, par heure. Werk als zelfstandig schilder in loondienst. Voor nieuw franchiseformule.

Contacteer ons

prijs schilderwerken m2
lis schilderwerken
vacature schildersbedrijf
schildersbedrijf willems
schilder vacatures
gevelschilderwerken
willems schilderwerken
schilderwerk
schilders limburg
schilder zoekt werk