willems schilderwerken


Willems NV Schilder-en decoratiewerken.
Faillissement Rcld te Oudenaarde 432856065 FaillissementsDossier.be.
Algemene bouw van residentiƫle gebouwen. Bekemolen 1 9700 Oudenaarde. Uitspraak faillissement op 19 september 2013. Rechtbank van koophandel te Oudenaarde Bij vonnis van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde tweede kamer d.d. 19 september 2013 werd op dagvaarding het faillissement uitgesproken van NV SCHILDERSBEDRIJF WILLEMS volgens KBO thans sedert 13/08/2013 met maatschappelijke naam NV RCLD met vennootschapszetel te 9700 Oudenaarde Bekemolen 1 met ondernemingsnummer 0432.856.065 met als activiteit schilderwerken. De datum staking van betaling is vastgesteld op 19 september 2013. Rechter-commissaris rechter in handelszaken de heer Eddy WACHTELAER. Johan Cambier advocaat te 9700 Oudenaarde Voorbrug 3.
Willems Schilderwerken/Klussenbedrijf Elst schilder in Elst Adres bedrijfs en contactgegevens.
Willems Schilderwerken/Klussenbedrijf Elst Schilder in Elst. Willems Schilderwerken/Klussenbedrijf Elst zijn schilders in Elst. Ze zijn gevestigd op het adres Meiregen 17. Het bedrijf heeft als handelsnaam Willems Schilderwerken/Klussenbedrijf Elst en is als rechtsvorm een eenmanszaak. Willems Schilderwerken/Klussenbedrijf Elst is opgericht op 1 januari 2010. Willems Schilderwerken/Klussenbedrijf Elst is geregisteerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 9212329 en heeft als vestigingsnummer 8594694. Een compleet overzicht met de bedrijfsgegevens van Willems Schilderwerken/Klussenbedrijf Elst.
Willems R Zoon Knokke-Heist Tel 0476616. Schilderwerken Aannemers goudengids.be.
Geverifieerde onderneming Wat is een geverifieerd bedrijf? Graaf Jansdijk 215 8300 Knokke Knokke-Heist. 0476 61 65 42.
Schilderwerken Willems-Cnockaert Kwaliteit sinds 1920.
Optiek Hulpiau Gentbrugge Binnenwerk Commercieel Renovatie. Klassiek herenhuis Gent Binnenwerk Renovatie Restauratie. Kaleien rustieke villa Buitenwerk Renovatie. Schilderwerken Willems-Cnockaert is als schildersbedrijf erkend aannemer in de bouwsector met ruim 85 jaar ervaring voor zowel de particulier als professioneel en werkt volgens de normen van het wtcb. Willems-Cnockaert Schilderwerken Webdesign by After-dark.
Willems Vastgoedonderhoud / Home.
Bewoners Bij Willems Vastgoedonderhoud vindt u het open karakter van een familiebedrijf. Tegelijk hebben wij de omvang en expertise van een toegewijde professionele onderhoudspartner. Heeft u een vraag? Wij geven u graag ons complete antwoord. Kijffhoeck Jan Lutmastraat e.o. Gerdesiaweg Speedwellstraat Toon totale overzicht. Hoe borgt u de verhuurbaarheid van uw woningvoorraad gedurende lange tijd? Hoe houdt u zekerheid over kwaliteit en kosten van onderhoud en installaties? Hoe verbetert u de functionaliteit en energieprestaties van uw woningbezit uw schoolgebouw uw zorgcomplex kantoor of bedrijfspand?
Schildersbedrijf Willems Vakmanschap sinds 1975 Schilder Willems Rijkevoort.
Oog voor de kleinste details. op basis van 40 jaar vakmanschap. Schildersbedrijf Willems Vakmanschap sinds 1975. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij de juiste partner voor al uw schilderwerk. Wij bieden de hoogste kwaliteit en een compleet pakket aan diensten. Naast binnen en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in glas spuit en timmerwerk. Daarbij adviseren wij u op het gebied van kleur en interieur passend bij uw wensen en budget. Zodat u fijn kunt wonen leven en werken in een omgeving waar u zich helemaal thuis voelt. We zijn trots op ons werk. Kwaliteit en betrouwbaarheid daar staan wij voor. Al meer dan veertig jaar lang.
schilderwerken Gent schilder gent willems schilderwerken.
Schilderwerken Willems-Cnockaert Kwaliteit sinds 1920. Optiek Hulpiau Gentbrugge Binnenwerk Commercieel Renovatie. Klassiek herenhuis Gent Binnenwerk Renovatie Restauratie. Kaleien rustieke villa Buitenwerk Renovatie. Schilderwerken Willems-Cnockaert is als schildersbedrijf erkend aannemer in de bouwsector met ruim 85 jaar ervaring voor zowel de particulier als professioneel en werkt volgens de normen van het wtcb. Willems-Cnockaert Schilderwerken Webdesign by After-dark. Schilderwerken Neerpelt Limburg Jordi Willems. Ons bedrijf in Neerpelt verzorgt zowel buiten als binnen schilderwerken en dit in de provincies Limburg en Antwerpen.

Contacteer ons

prijs schilderwerken m2
lis schilderwerken
vacature schildersbedrijf
schildersbedrijf willems
schilder vacatures
gevelschilderwerken
willems schilderwerken
schilderwerk
schilders limburg
schilder zoekt werk